Debeloslojne in tankoslojne izravnalne mase Nival Lepila za keramiko, lepilo za ploščice, fasadna lepila Mavec za elektro napeljave Masa za fugiranje Kegral

GRADBENA LEPILA

IZRAVNALNE MASE

FUGIRNE MASE

MAVEC ZA NAPELJAVE

VODOTESNI PREMAZI

Premaz za tesnenje površin Aquastop

Ustvarjamo močne vezi

Logotip podjetja Kegral

O PODJETJU

Kegral commerce d. o. o. je slovensko podjetje, katerega začetki segajo v leto 1983.

 

Naše poslanstvo in vizija sta bila že od vsega začetka proizvajati kvalitetna gradbena lepila; od tod izvira tudi ime KEGRAL (KvalitEtna GRadbenA Lepila). Sčasoma smo dodali še druge izdelke, kakor so: izravnalne in fugirne mase, mavec za elektroinštalacije in nazadnje tudi vodotesne mase. Da kvaliteta ni samoumevna, ampak je zanjo treba vložiti veliko napora, se pri našem podjetju dobro zavedamo. Zato skrbno preverjamo naše izdelke od vhoda surovin vse do končnega proizvoda, ko zapusti naše podjetje in razveseljuje naše zadovoljne uporabnike.

 

Bili smo prvi proizvajalec v Sloveniji, ki je uporabljal računalniško vodeno linijo v kombinaciji z visokotlačnim polnilcem ventilskih vreč. To je bil za naše podjetje prelomni dogodek, saj nam je novost omogočila hitrejše polnjenje vreč in sodobni videz izdelkov.

 

Vedno poskušamo v razvoju in v izboljšavah že obstoječih izdelkov stopiti v korak s časom, zato smo z domačimi in tujimi dobavitelji surovin in kemijskih dodatkov neprestano v tesnih stikih, kar nam omogoča hitro prilagajanje najnovejšim trendom.

 

Naše podjetje odlikujejo dolgoletna tradicija, prilagodljivost in prijaznost do kupcev. Kot potrditev, da delamo dobro, beležimo kontinuirano vedno večje povpraševanje po naših izdelkih, družina naših zadovoljnih uporabnikov pa raste iz dneva v dan. Skupaj z vami ustvarjamo močne vezi!

 

 

Z vami od 1983.

O podjetju Kegral Povprasevanje Kegral Stopite v kontakt z nami Zanimivosti, novice

Copyright © 2014 KS